Tuesday, July 2, 2013

(ΝΕΟΝ) ΕΘΝΙΚΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟ Επιστολές Του Καπετάν Στέργιου Γεωργίου Βάλλα

Επιστολές Του Καπετάν Στέργιου Γεωργίου Βάλλα

(ΝΕΟΝ) ΕΘΝΙΚΟΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟ

Αδελφέ μου Έλληνα τα γραπτά που ακολουθούν, έχουν επιδοθεί ή αποσταλεί στις Ελληνικές κυβερνήσεις  Ελλαδικές και Κυπριακές πρώην και νυν ), στα πολιτικά  κόμματα, στις  Νομαρχίες ,στους Δήμους, στα Πανεπιστήμια, στις Πρεσβείες, στα Προξενεία κλπ. Επίσης στις Μητροπόλεις της Ελλάδος της Κύπρου και στις Μητροπόλεις  των σλαβοκρατούμενων και εκσλαβισμένων τμημάτων  της Μακεδονίας μας, δηλαδή| στα λεγόμενα «Μακεδονία του Αξιού» και επίσης «Μακεδονία του Πύρινος».
Έχουν αποσταλεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και σε όλες σχεδόν τις Αρχιεπισκοπές και τις Μητροπόλεις , τις υπαγόμενες σε αυτό.
Έχουν επίσης επιδοθεί στο Πατριαρχείο Μόσχας και έχουν  αποσταλεί και σε άλλα Ελληνορθόδοξα Πατριαρχεία καθώς και στις περισσότερες  Μητροπόλεις αυτών.
Έχουν επιδοθεί και σε μερικά από τα ανώτερα στελέχη τις πνευματικής και πολιτικής ηγεσίας που  εδρεύουν  κυρίως στην πόλη  Σκοπίαν της Δαρδανίας, δηλαδή σε κάποιους κυρίους με ονόματα εν μέρει  εκσλαβισμένα. Όπως π.χ. κ. Αντώνιο Μιλοσόσκη στον κ. Νικολάο Γρουϊον (Γρουέφσκη), στον κ. Γεώργιο Ιωάννου (Ιβάνοφ) κ.α.
Τέλος τα ίδια γραπτά έχουν επιδοθεί στις πρεσβείες διαφόρων κρατών στην Αθήνα, σε συλλόγους και οργανισμούς κ.τ.λ.    

(ΝΕΟΝ) ΕΘΝΙΚΟΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΝ ΜΕΤΩΠΟ

http://ereunitiko.blogspot.gr/2011/11/blog-post_4773.html